Instagramming

Khëm-khëm! Ideja e tatuazhit të partnerit të Mikela Pupës është e lezetshme, por ka një problem

Shkruar nga Anabel

4 Qershor 2024

Khëm-khëm! Ideja e tatuazhit të partnerit të Mikela 

Mikela Pupa është në pritje të ëmbël! Ajo është shtatzënë me një vajzë dhe gjininë e bebit e zbuloi në festën që bëri bashkë miqtë dhe të afërmit e saj. Për të shënjuar ditën speciale dhe hapin e rëndësishëm në jetën e çiftit, partneri i saj bëri një tatuazh, duke vendosur ‘check’ te kutia ku shkruhej “Është vajzë”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabel Entertainment (@anabel.entertainment)

Domethënë, pretendohej të shkruhej “Është vajzë”…Tatuazhi u krye nga shoqja e ngushtë e Mikelës, Efi, e cila është artiste tatuazhesh, por pavarësisht se ideja është e lezetshme, sërish ka një gabim drejtshkrimor, të cilin njerëzit e vunë re menjëherë.
 
Në vend të “It’s a girl”, por në tatuazhin (rikujtojmë: I përjetshëm, të paktën derisa të vendosë ta rregullojë me lazer) shkruhet “I’ts a girl”.
 
Sigurisht, komentet e njerëzve janë të shumta dhe të gjithë thonë thuajse të njëjtën gjë:

Khëm-khëm! Ideja e tatuazhit të partnerit të Mikela

Khëm-khëm! Ideja e tatuazhit të partnerit të Mikela

Khëm-khëm! Ideja e tatuazhit të partnerit të Mikela

Khëm-khëm! Ideja e tatuazhit të partnerit të Mikela
 
Por, nëse partneri i Mikelës ndihet keq, kemi ca foto ku mund të gjejë ngushëllim:

#1

Khëm-khëm! Ideja e tatuazhit të partnerit të Mikela

#2

Khëm-khëm! Ideja e tatuazhit të partnerit të Mikela

#3

Khëm-khëm! Ideja e tatuazhit të partnerit të Mikela

#4

Khëm-khëm! Ideja e tatuazhit të partnerit të Mikela

#5

Khëm-khëm! Ideja e tatuazhit të partnerit të Mikela

#6

Khëm-khëm! Ideja e tatuazhit të partnerit të Mikela