Instagramming

Kiara flet për vajzën, nepsin e shtatzënisë, planet për bebin nr.2 e shumë të tjera ^.^

Shkruar nga Anabel

4 Qershor 2024

Kiara flet për vajzën, nepsin e shtatzënisë, planet për 

Kiara, duke qenë se Luna Mari nuk po flinte, përfitoi nga rasti për të komunikuar me ndjekësit e saj, për të ndarë detaje nga jeta e saj si nënë. Përmes pyetjeve në Instagram, njerëzit zbuluan më shumë rreth:

Prezencën e Luizit në sallën e lindjes dhe ardhjen në jetë të Lunës

Dikush e pyeti Kiarën nëse mendon se partneri duhet të jetë në sallën e lindjes dhe Kiara u shpreh: “Mendoj se është një zgjedhje shumë personale. Për mua, ia vlen. Luizi ka qenë aty me mua gjatë gjithë procesit duke ma thjeshtësuar edhe gjendjen e ankthit”.

Kiara flet për vajzën, nepsin e shtatzënisë, planet për

Ëndrrën e Kiarës për të pasur një vajzë

Një tjetër person e pyeti se në ç’javë zbuloi gjininë e bebit dhe cilat ishin ndjesitë e saj:

“Gjithë jetën time kam ëndërruar të kem një vajzë. Kam bërë nipt test dhe kur ka ardhur përgjigjja, u detyrova të bëja sa më shpejt ‘gender reveal’ se nuk më pritej. Pastaj, momenti kur pashë tymin rozë…nuk do ta harroj kurrë”, u shpreh moderatorja.

Kiara flet për vajzën, nepsin e shtatzënisë, planet për

Nepsin e shtatzënisë

Kiara tha se gjatë shtatzënisë donte vetëm ëmbëlsira, por pastaj, pas lindjes, nuk do t’i shohë më me sy.

Kiara flet për vajzën, nepsin e shtatzënisë, planet për

Periudha post partum

Një nënë në pritje të ëmbël kërkoi këshillë për periudhën postpartum dhe Kiara nuk e kurseu një koment: “Kisha dëgjuar dhe lexuar shumë për këtë periudhë. Tani që po e provoj qenka e vërtetë Mendoj që me mbështjetjen e njerëzve të dashur kalon. Nuk e shmangim dot, sepse të ndryshon totalisht jeta dhe pjesa e hormoneve bën të vetën. Unë e kam kaluar duke dalë sa më shumë në natyrë bashkë me bebin. Mos u mbyll në shtëpi”.

Kiara flet për vajzën, nepsin e shtatzënisë, planet për

Peshën para dhe pas shtatzënisë

Kiara flet për vajzën, nepsin e shtatzënisë, planet për

Planet për bebin nr. 2

“Djalin kur do e bëni?”, pyeti një person kurioz dhe Kiara iu përgjigj: “Me kismet pas dy vitesh. Por, si t'ia bëjmë që ne duam prapë vajzë?”.

Kiara flet për vajzën, nepsin e shtatzënisë, planet për

A beson Kiara te besëtytnitë?

Në fakt, jo. Beson vetëm në Zot.

Kiara flet për vajzën, nepsin e shtatzënisë, planet për

Për ju që jetoni poshtë një guri si ylli i detit Patrick, Kiara dhe Luizi janë bërë prindër të Luna Mari Ejlli më 30 prill të këtij viti dhe për të dy prindërit e rinj, emocionet janë të papërshkrueshme.

Artikuj të sugjeruar: