Instagramming

Jetmiri e akuzoi se ka abuzuar me një tender publik: Reagon Jul Deda

Shkruar nga Anabel

4 Qershor 2024

Jetmiri e akuzoi se ka abuzuar me një tender publik: Reagon Jul Deda

“BBVA 3” mbaroi, ‘post Big Brother VIP Albania’ po ashtu, por jo dramat dhe përplasjet mes ish-konkurrentëve. Këtë herë, Julian Deda ka publikuar një video në të cilën Jetmiri shprehej:

“Ka pranuar Juli në rastin e tij se si ka abuzuar me të drejtën publike, duke përmendur emrin e një personazhi publik, ku ka marrë pjesë në një tender publik. Kanë falsifikuar tenderin dhe janë bërë pjesë e këtij falsifikimi dhe atë e ka thënë pikërisht Jul Deda me gojën e tij, duke përfshirë persona të tretë nga jashtë. Unë do t’u lutesha ta sillnit në vëmendje (rastin)”, u shpreh Jetmiri asokohe.

Juli, përmes një postimi në Instagram, u shpreh:

“@jetmirsalaj, kur të kesh kohë duhet të ma vërtetosh…përndryshe, kjo deklaratë publike meriton një padi spektakolare për shpifje dhe për prishje imazhi”.

Jetmiri e akuzoi se ka abuzuar me një tender publik: Reagon Jul Deda

Kujtojmë se Jetmiri, që pa dalë nga “BBVA 3” ngriti akuza për produksionin dhe momentalisht ka hapur një llogari në GoFundMe që njerëzit ta mbështesin në aspektin monetar për të hedhur në gjyq produksionin e “BBVA 3”, në mënyrë që të tregojë ‘të vërtetën e tij’.

Artikuj të sugjeruar: