Instagramming

Kiara dhe Luizi zbulojnë portretin e vogëlushes

Shkruar nga Anabel

30 Maj 2024

Kiara dhe Luizi zbulojnë portretin e vogëlushes

Kiara Tito dhe Luiz Ejlli kanë zbuluar portretin e vogëlushes së tyre, Luna Mari. Përmes videove dhe fotove të publikuar në Instagram, moderatorja dhe këngëtari na tregojnë të voglën, të cilën e mbajnë në krahë.

Kiara dhe Luizi zbulojnë portretin e vogëlushes
 

Kiara dhe Luizi zbulojnë portretin e vogëlushes
Kjo është hera e parë që prindërit e rinj publikojnë portretin e të bijës, e cila erdhi në jetë më 30 prill.

Kiara dhe Luizi zbulojnë portretin e vogëlushes

Kiara dhe Luizi zbulojnë portretin e vogëlushes
Emri i saj ka kuptimin:
 
Luna – Do të thotë “hënë” dhe buron nga gjuha latine.
 
Mari – Ky emër mund të lidhet me Virgjëreshën Mari, nënën e Jezu Krishtit. Nëse nuk është i shquar, pra jo Maria, mund të rrjedhë dhe nga japonishtja e përkthehet si “e vërteta” ose “arsyeja”.
 
Kiara dhe Luizi konfirmuan se do të bëhen prindër përmes këngës "Frymë".