Instagramming

Landi Hysi, baba për herë të dytë!

Shkruar nga Anabel

30 Maj 2024

Landi Hysi, baba për herë të dytë! 
Roland Hysi është bërë baba për herë të dytë. Në jetë ka ardhur fëmija i dytë për këngëtarin dhe partneren e tij, Eva Ago.

Landi Hysi, baba për herë të dytë!

Ai, përmes postimeve në Instagram, tregoi se e shoqja është shtatzënë dhe më pas, në Instastory publikoi një foto me bebin, duke shkruar “Lavdi Zotit!”.

Landi Hysi, baba për herë të dytë!

Landi dhe Eva janë gjithashtu prindër të Lukas, për të cilin, Landi ka bërë thuajse të njëjtin urim. "Për momentin nuk ndodhem në shtëpi....", me hashtag-un #LavdiZotit

Landi Hysi, baba për herë të dytë!
 
"Sot mëngjesi erdhi bashkë me ty Lukas, biri i vogël. Siç solle dritën këtë mëngjes urojmë për ty jetë të gjatë dhe Zoti të dhuroftë gjithë lumturinë e botës, që ne të gëzojmë për ty sa të kemi frymë. Landi Hysi dhe Lukas Hysi, ju kam gjithçka", shkroi asokohe para 3 viteve në Instagram Eva.

Përditësim: Landi ka zbuluar edhe emrin e djalit, i cili quhet Eloi. 

Kuptimi i emrit: Eloi rrjedh nga latinishtja dhe do të thotë "i përzgjedhuri".