Thonjtë

10+ sugjerime për ty që nuk heq dorë nga thonjtë e shkurtër ^^

Shkruar nga Anabel

27 Maj 2024

10+ sugjerime për ty që nuk heq dorë nga thonjtë e

Siç na kanë mësuar gocat VIP si Sofia Richie Grainge, Olivia Rodrigo dhe Kim Kardashian, e shkurtra është elegante dhe ka shumë ide për thonjtë e shkurtër që janë të përshtatshme për formën dhe madhësinë tuaj natyrale. Disa prej tyre i gjen në këtë artikull:

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lights Lacquer (@lightslacquer)

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shelley Graham (@_by_shelley)

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ? (@lolo.nailedit)

#4

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JULY NINETY SIX (@julyninetysix)

#5

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brown Girl Hands (@browngirlhands)

#6

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Le Mini Macaron ?? (@leminimacaron)

#7

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

#8

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateja Novakovic (@matejanova)

#9

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanam (@nonnailartist)

#10

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JASMIN (@basecoatstories)

#11

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olive & June (@oliveandjune)

#12

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alyx Lippiatt (@alyxlippiatt)

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: TZR