Instagramming

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e Eglës në "BBVA 3"

Shkruar nga Anabel

27 Maj 2024

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e
Egla Ceno falenderoi publikun përmes një postimi në Instagram, por me siguri, nuk e priti lumin e komenteve pozitive apo negative nga njerëzit, të cilët u ndanë menjëherë në dy pole:

- disa mendojnë se fitorja është e merituar
- disa të tjerë, se jo, Egla nuk e meritonte fitoren

“Jam ende pa fjalë. Por jam thellësisht mirënjohëse për publikun që më deshi e më pranoi me gjithë ngjyrat e mia dhe sigurisht për @topchannelalbania që më dha mundësinë të isha pjesë e kësaj eksperience të jashtëzakonshme. Do shihemi shumë shpejt!”, shkroi Egla në postimin e saj, ndërsa njerëzit nisën të komentonin.

Disa nga komentuesit thanë se fitoren Egla nuk e mori prej publikut, por prej produksionit.

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

Në vazhdën e reagimeve u përfshinë edhe VIP-a, të cilët shprehën mendimin e tyre kundër Eglës:

Visjan Ukcenaj

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

Rozana Radi

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

Aulona Musta

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

Fatma Haxhialiu

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

Mikela Pupa

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

Por, pati edhe komentues që u shprehën se Egla e meritonte fitoren dhe se ishte ajo që mbajti lojën e "BBVA 3":

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

E merituar apo jo? Njerëzit ndahen në 2 grupe për fitoren e

Egla Ceno u shpall fituesja e edicionit të tretë të “Big Brother VIP Albania”, duke përfunduar kështu rrugëtimin e 133 ditëve dhe duke marrë çmimin e madh prej 100 mijë eurosh.

Egla kaloi një udhëtim të gjatë e sfidues në këto muaj, ku u përball me ndodhi të ndryshme, duke përmendur edhe izolimin në ‘Dhomën e Bardhë’. Egla fitoi çmimin e madh, në një televotim kokë më kokë me Julin.
 
Publiku vendosi pikërisht që fitoren ta merrte Egla, duke e bërë kështu konkurrenten e parë grua që fiton “Big Brother VIP Albania”.