Marredhenie

10 shenja jo dhe aq të zakonshme që tregojnë se partneri të tradhton

Shkruar nga Anabel

23 Maj 2024

10 shenja jo dhe aq të zakonshme që tregojnë se partneri të

Tradhtia është pa diskutim një veprim që sjell shumë pasoja, por në shumë raste, zgjat disa kohë, derisa vërehet. Disa shenja e tregojnë qartazi tradhtinë, ndërsa disa të tjera duan më shumë vigjilencë dhe intuitë. Cilat janë ato?
 
Partneri/ja ndryshon papritur shijet muzikore

Të akuzon ty për tradhti

Nëse është duhanpirës/e, ndryshon paketën e cigareve

Ndryshon orarin e gjumit

Është gjithnjë i/e çorientuar

Ka ndryshime të befta humori, të cilat nuk lidhen me zënkat mes jush

Të bën dhurata pa shkak, sepse ndihet në faj

Miqtë e tij/saj ndihen paksa nervozë kur ti je vërdallë

Nëse ti e pyet për diçka, e tepron me detajet, si për t’u shfajësuar

Kujdeset më shumë se kurrë për pamjen e jashtme dhe shpenzon më shumë para në parfume, apo veshje

Shënim: Këto janë disa shenja, të cilat mund të tregojnë se ai/ajo të tradhton, por mos harro që gjithçka varet nga marrëdhënia e ndërtuar, si dhe karakteri i personit.