Kinema & TV

Je në humor për të parë ca filma me lidhje toksike? Ja ku e ke listën

Shkruar nga Anabel

22 Maj 2024

Je në humor për të parë ca filma me lidhje toksike? Ja ku e
Warner Bros

E keni parasysh kur një histori dashurie nis bukur, ëmbël dhe më tej, ngadalë zbulohet një fiksim toksik i fshehur.

Të maskuara me ndjesitë romantike që shumë duan të shohin në ekran, kategoria e filmave thriller që trajtojnë histori fiksimesh, japin pak a shumë të njëjtin emocion dhe kuriozitet si filmat horror, por nuk janë aq të frikshëm.

Nëse i sheh me partnerin, do i hapni vetes disa biseda të reja, ndërsa nëse do i shohësh me shoqet, gjasat janë të argëtohesh.

Më poshtë do të gjesh filmat e kësaj kategorie, që duhet patjetër t’i shohësh:

Fifty Shades of Grey

Chloe

Twilight

Fatal Attraction

Obsessed

The Voyeurs

Black Swan

The Girl on the Train