Showbiz dhe TV

Sondazh: Kush duhet ta fitojë “BBVA 3”?

Shkruar nga Anabel

22 Maj 2024

Sondazh: Kush duhet ta fitojë “BBVA 3”?

Të shtunën (25 maj 2024) është finalja e madhe e “BBVA 3”. Pas një rrugëtimi të gjatë, të mbushur me debate, emocione dhe rrëfime, reality show do të përfundojë me shpalljen e fituesit/es së madh/e të çmimit 100,000 euro.
 
Ndërsa këtë vit (ndryshe nga edicioni i dytë), gara është e vështirë dhe nuk ka vetëm një pretendent për çmimin e madh, si dhe rregullat kanë ndryshuar, pasi ka 5 finalistë, ndaj donim të dinim mendimin tënd se kush do të triumfojë.

Poll