Style Tips

5 ngjyrat që shkojnë me tonet e kafes, sipas gocave të famshme

Shkruar nga Anabel

22 Maj 2024

5 ngjyrat që shkojnë me tonet e kafes, sipas gocave të famshme
FOTO: @haileybieber

Edhe pse më në fund duket se po shijojmë motin e ngrohtë dhe po bëhemi gati për verën, plazhin dhe fundjavat e gjata, trendi i ngjyrës kafe mbetet një nga qasjet më elegante të sezonit. Kjo ngjyrë në dukje e rëndë është një “lojtare” e fortë në gardërobën e gocave, sidomos këtë vit që do të vishet edhe më shumë. Ja si kanë zgjedhur ta kombinojnë gocat VIP:

#1 Alex Chung: Kafe + e verdha e gjalpit

5 ngjyrat që shkojnë me tonet e kafes, sipas gocave të famshme
FOTO: @alexachung

#2 Sofia Richie: Kafe + e zezë

5 ngjyrat që shkojnë me tonet e kafes, sipas gocave të famshme
FOTO: @sofiagrainge

#3 Hailey Bieber: Kafe + nuancë floriri

5 ngjyrat që shkojnë me tonet e kafes, sipas gocave të famshme
FOTO: @haileybieber

#4  Bella Hadid: Kafe + rozë

5 ngjyrat që shkojnë me tonet e kafes, sipas gocave të famshme
FOTO: Getty Images

#5  Zoe Kravitz: Kafe + nuancë blu

5 ngjyrat që shkojnë me tonet e kafes, sipas gocave të famshme
FOTO: Getty Images

Artikuj të sugjeruar:

 

Burimi: Who What Wear