Celebrity Style

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira

Shkruar nga Anabel

22 Maj 2024

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Festivali i Filmit në Kanë po dëshmon disa nga pamjet më të mira dhe VIP-at, si përherë shkëlqejnë teksa parakalojnë në tapetin e kuq. Më poshtë, do të të sjellim disa nga veshjet që kanë marrë më shumë vëmendje dhe duken yll!

Bella Hadid

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty
Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Maria Bakalova

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Cate Blanchett

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty
Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty
Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Selena Gomez

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty
Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Sienna Miller

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Candice Swanepoel

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Julianne Moore

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Jena Malone

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Abbey Lee Kershaw

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Demi Moore

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Eva Green

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty
Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Greta Gerwig

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Lily Gladstone

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Michelle Yeoh

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Diane Kruger

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Uma Thurman

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty
Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Isabelle Huppert

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Salma Hayek

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Carla Bruni

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Rosie Huntington-Whiteley

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Alessandra Ambrosio

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Margaret Qualley

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Emma Stone

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Hunter Schafer

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Eva Longoria

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Soo Joo Park

Festivali i Filmit në Kanë: Disa nga pamjet më të mira
Getty

Artikuj të sugjeruar: