Street Style

9 modelet e sandaleve që duhet t’i keni parasysh për në mbrëmje

Shkruar nga Anabel

22 Maj 2024

9 modelet e sandaleve që duhet t’i keni parasysh për në
FOTO: JEREMY MOELLER/GETTY IMAGES

Dihet që sandalet janë një element kryesor për kombinimet e pranverës dhe verës. Pavarësisht gjatësisë së takave, dizajneve të larmishme apo motiveve të sofistikuara, sërish sandalet mbeten një must për gardërobën e gocave, sidomos për daljet në darkë.

Pavarësisht rastit, nëse është një darkë pune, një gotë me miqtë në një festë apo një takim formal, nëntë llojet e sandaleve që transformojnë plotësisht look-un tuaj janë këto:

#1 Sandale me rripa të gjatë

9 modelet e sandaleve që duhet t’i keni parasysh për në
FOTO: ROBIN L. MARSHALL/GETTY IMAGES FOR BET

#2 Shkëlqim gurësh

9 modelet e sandaleve që duhet t’i keni parasysh për në
FOTO: MIKE MARSLAND/WIREIMAGE

#3 Takë skulpturë

9 modelet e sandaleve që duhet t’i keni parasysh për në
FOTO: JULIEN M. HEKIMIAN/GETTY IMAGES FOR ROGER VIVIER

#4 Në formë T-je

9 modelet e sandaleve që duhet t’i keni parasysh për në
FOTO: AXELLE/BAUER-GRIFFIN/FILMMAGIC

#5 Motive animal 

9 modelet e sandaleve që duhet t’i keni parasysh për në
FOTO: AXELLE/BAUER-GRIFFIN/FILMMAGIC

#6 Mini takë e hollë

9 modelet e sandaleve që duhet t’i keni parasysh për në
FOTO: FRAZER HARRISON/FILMMAGIC

#7 Nuancë neutrale 

9 modelet e sandaleve që duhet t’i keni parasysh për në
FOTO: JOSE PEREZ/BAUER-GRIFFIN/GC IMAGES

#8 Sandale me temina 

9 modelet e sandaleve që duhet t’i keni parasysh për në
FOTO: ARAS GRIFFIN/GETTY IMAGES FOR BET

#9 Takë platformë

9 modelet e sandaleve që duhet t’i keni parasysh për në
FOTO: ROBIN L. MARSHALL/GETTY IMAGES FOR BET

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Instyle