How to wear

Pse duhet të kesh patjetër një palë rroba banjo me bel të lartë?

Shkruar nga Anabel

20 Maj 2024

Pse duhet të kesh patjetër një palë rroba banjo me bel
Pinterest

Nga vitet 1920, kur nga plazhet janë ruajtur kartolinat e grave të veshura me rroba banjo me bel të lartë, trendi në fjalë e ka gjetur çdo vit mënyrën për t’u rikthyer dhe modernizuar.

Stili ‘retro’ i këtyre veshjeve është i krijuar në mënyrë të tillë që të përshatet me çdo siluetë, ndaj konisderohen si më të veçantat. Edhe trupat më të imët, po aq sa ato me linja më të mbushura, u theksohet fiziku aq sa duhet.

E bukura e këtyre rroba banjove është se janë zgjedhja e duhur për çdo trup. Me një prerje të tillë theskon belin dhe nxjerr gjithashtu në pah të pasmet.

Për t’u fyrmëzuar, më tej do gjesh disa modele për blerjet e radhës:

Pse duhet të kesh patjetër një palë rroba banjo me bel
Pinterest
Pse duhet të kesh patjetër një palë rroba banjo me bel
Pinterest
Pse duhet të kesh patjetër një palë rroba banjo me bel
Pinterest
Pse duhet të kesh patjetër një palë rroba banjo me bel
Pinterest

Pse duhet të kesh patjetër një palë rroba banjo me bel

Pse duhet të kesh patjetër një palë rroba banjo me bel

Pse duhet të kesh patjetër një palë rroba banjo me bel

Pse duhet të kesh patjetër një palë rroba banjo me bel

Pse duhet të kesh patjetër një palë rroba banjo me bel

Pse duhet të kesh patjetër një palë rroba banjo me bel

Pse duhet të kesh patjetër një palë rroba banjo me bel

Pse duhet të kesh patjetër një palë rroba banjo me bel

Pse duhet të kesh patjetër një palë rroba banjo me bel