Street Style

Gocat me stil aprovojnë 7 modelet e këpucëve që të duhen këtë sezon

Shkruar nga Anabel

16 Maj 2024

Gocat me stil aprovojnë 7 modelet e këpucëve që të
FOTO: launchmetrics spotlight

Edhe nëse nuk jeni admiruese e tendencave më protagoniste, ka diçka tipike te gocat me stil: eleganca e tyre e pamohueshme. Por, në pranverë ato dinë si të sjellin trendet më IN duke i kombinuar fustanet me këpucët e duhura.

Fustane të gjata, ose të shkurtra që mund të kombinohen lehtësisht me këto shtatë lloj këpucësh, nga të sheshtat, me lidhëse apo mini takë.

Ky është momenti për t’u frymëzuar nga stili i tyre!

#1 Këpucë me lidhëse deri te kyçi

Gocat me stil aprovojnë 7 modelet e këpucëve që të
FOTO: @slipintostyle

#2 Çizme kauboj

Gocat me stil aprovojnë 7 modelet e këpucëve që të
FOTO: @tamaramory

#3 Atlete

Gocat me stil aprovojnë 7 modelet e këpucëve që të
FOTO: @salome.mory

#4 Sandale “fisherman”

Gocat me stil aprovojnë 7 modelet e këpucëve që të
FOTO: @vikilefevre

#5 Sandale me gisht

Gocat me stil aprovojnë 7 modelet e këpucëve që të
FOTO: @erinoffduty

#6 Sandale të sheshta dhe me rripa të hollë

Gocat me stil aprovojnë 7 modelet e këpucëve që të
FOTO: @juliesfi

#7 Me takë platformë

Gocat me stil aprovojnë 7 modelet e këpucëve që të
FOTO: @salome.mory

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Who What Wear