Red Carpet

Cannes Film Festival: Ç’veshën yjet

Shkruar nga Anabel

14 Maj 2024

 

Cannes Film Festival: Ç’veshën yjet
Getty

 

Teksa priten me padurim parakalimet e yjeve për 12 mbrëmje me radhë, Cannes Film Festival çeli edicionin e 77-të, me tapetin e kuq dhe shfaqjen e filmave.

 

Cannes Film Festival: Ç’veshën yjet
getty images

 

Sot ishte nata dedikuar “Le deuxieme act”, (Histori me 4 akte) që ka protagonistë Léa Seydoux, Louis Garrel, Raphaël Quenard dhe Vincent Lindon.

Yjet që parakaluan në hapjen e mbrëmjes kishin në përgjithësi stil minimalist, por nuk mungonte prekja klasike e luksit dhe eskluzivitetit që i shkon për shtat yjeve.

Më tej, do të gjeni disa nga veshjet e personazheve që ranë në sy dhe mediat i përshkruan si të veshurit më bukur.

Jane Fonda

 

Cannes Film Festival: Ç’veshën yjet
Getty

Gong Li

 

Cannes Film Festival: Ç’veshën yjet
Getty images

Juliette Binoche

 

Cannes Film Festival: Ç’veshën yjet
Getty images

Elena Lenina

 

Cannes Film Festival: Ç’veshën yjet
Getty Images

Lady Victoria Harvey

Cannes Film Festival: Ç’veshën yjet
Getty Images

Rub O.Fee

 

 

 

Cannes Film Festival: Ç’veshën yjet
Getty Images

Alexandra Lamy

Cannes Film Festival: Ç’veshën yjet
Getty Images