Street Style

13 ngjyrat që nuk dalin kurrë nga moda

Shkruar nga Anabel

14 Maj 2024

13 ngjyrat që nuk dalin kurrë nga moda
FOTO: GETTY IMAGES

Trendet ikin dhe vijnë, por detajet që harmonizohen më së miri me stilin dhe look-un në tërësi janë ngjyrat. Duket se disa syresh prej tyre janë aq klasike, sa nuk dalin kurrë nga moda! Nisur edhe nga lehtësia me të cilën kombinohen, pavarësisht printeve, këto ngjyra klasike duhet të konsiderohen gjithnjë nga ju nëse doni të dukeni stylish në çdo kohë dhe vend.

#1 Ngjyrë krem

13 ngjyrat që nuk dalin kurrë nga moda
FOTO: GETTY IMAGES

#2 E zeza

13 ngjyrat që nuk dalin kurrë nga moda
FOTO: GETTY IMAGES

#3 E kuqja

13 ngjyrat që nuk dalin kurrë nga moda
FOTO: GETTY IMAGES

#4 Me kuadrate

13 ngjyrat që nuk dalin kurrë nga moda
FOTO: GETTY IMAGES

#5 Blu e errët

13 ngjyrat që nuk dalin kurrë nga moda
FOTO: GETTY IMAGES

#6 Gri

13 ngjyrat që nuk dalin kurrë nga moda
FOTO: GETTY IMAGES

#7 Tone metalike

13 ngjyrat që nuk dalin kurrë nga moda
FOTO: GETTY IMAGES

#8 Ngjyrë bezhë ose kamel

13 ngjyrat që nuk dalin kurrë nga moda
FOTO: GETTY IMAGES

#9 Jeshilja e ullirit

13 ngjyrat që nuk dalin kurrë nga moda
FOTO: GETTY IMAGES

#10 Pudër

13 ngjyrat që nuk dalin kurrë nga moda
FOTO: GETTY IMAGES

#11 Me pika bardhë e zi

13 ngjyrat që nuk dalin kurrë nga moda
FOTO: GETTY IMAGES

#12 Ngjyrë kafe

13 ngjyrat që nuk dalin kurrë nga moda
FOTO: GETTY IMAGES

#13 E bardha

13 ngjyrat që nuk dalin kurrë nga moda
FOTO: GETTY IMAGES

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Instyle