Make-Up

Disa truke të thjeshta për ta bërë grimin të zgjasë gjithë ditën

Shkruar nga Anabel

13 Maj 2024

Disa truke të thjeshta për ta bërë grimin të
Pinterest

Nuk ka rëndësi në çfarë rasti do të marrësh pjesë, apo nëse grimi është i thjeshtë për çdo ditë. Të gjitha duam që grimi të na qëndrojë i freskët gjatë gjithë ditës. Për ta arritur, ka disa këshilla bazë që do të të japin një dorë me freskinë që do të ruash në fytyrë dhe po janë hapa lehtësisht të zbatueshëm.

Shiko datat e skandencës në produkte

Produktet e grimit kanë datë skadence dhe ky është një detaj i rëndësisëm për të na treguar jetëgjatësinë e tyre, po aq sa efekitivitetin. Pra, nëse një nga produktet e fytyrës ka skaduar, së pari, nuk do e bëjë punën që i takon, por mbi të gjitha ekziston mundësia për acarime në lëkurë.

Përgatit lëkurën

Asnjë produkt nuk do rezistojë nëse lëkura nuk është hidratuar plotësisht. Sigurohu të ndjekësh gjithë hapat e kujdesit të lëkurës dhe të presësh pak minuta para se të aplikosh grimin.

Primer

Përdor primer në fytyrë, buzë dhe sy. Ky produkt luan rol kryesor në përqëndrimin e grimit. Çështje kimie.

Mos ki frikë nga pudra

Pudra zgjidh problemet e vogla me grimin gjatë ditës. Mbaje me vete për lehtësi.

Artikuj të sugjeruar: