Thonjtë

10+ ide pedikyri që do të doni t'i kopjoni direkt

Shkruar nga Anabel

10 Maj 2024

10+ ide pedikyri që do të doni t'i kopjoni direkt
FOTO: GETTY IMAGES

Pranverë do të thotë edhe sandale elegante, me takë apo të hapura që zbulojnë bukur gishtat e këmbës. Por, a keni menduar për të rifreskuar idetë e pedikyrit për këtë vit?

Gjatë këtij sezoni, por sidomos në verë mes plazheve dhe pishinave, pedikyri merr gjithë vëmendjen, nga ngjyrat, detajet apo motivet që zgjidhni të vendosni. Disa ide të freskëta dhe të lezetshme janë këtu për ju!

#1

10+ ide pedikyri që do të doni t'i kopjoni direkt
FOTO: @THEHANGEDIT / INSTAGRAM

#2

10+ ide pedikyri që do të doni t'i kopjoni direkt
FOTO: @BTARTBOXNAILS / INSTAGRAM

#3

10+ ide pedikyri që do të doni t'i kopjoni direkt
FOTO: @THEHANGEDIT / INSTAGRAM

#4

10+ ide pedikyri që do të doni t'i kopjoni direkt
FOTO: @THEHANGEDIT / INSTAGRAM

#5

10+ ide pedikyri që do të doni t'i kopjoni direkt
FOTO: @EGO_ALINKHA / INSTAGRAM

#6

10+ ide pedikyri që do të doni t'i kopjoni direkt
FOTO: @EGO_ALINKHA / INSTAGRAM

#7

10+ ide pedikyri që do të doni t'i kopjoni direkt
FOTO: @THEHANGEDIT / INSTAGRAM

#8

10+ ide pedikyri që do të doni t'i kopjoni direkt
FOTO: @THEHANGEDIT / INSTAGRAM

#9

10+ ide pedikyri që do të doni t'i kopjoni direkt
FOTO: @BTARTBOXNAILS / INSTAGRAM

#10

10+ ide pedikyri që do të doni t'i kopjoni direkt
FOTO: @EGO_ALINKHA / INSTAGRAM

#11

10+ ide pedikyri që do të doni t'i kopjoni direkt
FOTO: @EGO_ALINKHA / INSTAGRAM

#12

10+ ide pedikyri që do të doni t'i kopjoni direkt
FOTO: @THEHANGEDIT / INSTAGRAM

#13

10+ ide pedikyri që do të doni t'i kopjoni direkt
FOTO: @EGO_ALINKHA / INSTAGRAM

Artikuj të sugjeruar: