Sex

Nëse do të provosh diçka të re në seks, mos e humb këtë artikull ;)

Shkruar nga Anabel

5 Maj 2024

Nëse do të provosh diçka të re në seks, mos e humb
Pinterest

Nuk është edhe aq e rrallë që në dhomën e gjumit të vijnë disa produkte të ngrënshme nga kuzhina. Kush ka krijuar një raport të lirshëm seksual aq sa të provojë çdo fantazi, me siguri e ka provuar të paktën një herë si është të përdorësh ushqimin në trupin e partnerit gjatë seksit.

Loja me ushqim njihet edhe si “sploshing” (“spërkatja”) dhe përfshinë lëpirje, ngrënien dhe lojën në shumë forma me ushqimet që çifti ka futur në krevat.

Po pse është kaq seksi kjo metodë?

Seksologët thonë se ka shumë teori mes personave të shkencës që tregojnë se kjo mënyrë e të eksploruarit të seksit sjell shumë kënaqësi dhe lumturi në çift.

Nëse do ta provosh këtë lojë, mirë është të marrësh masa dhe të bësh një bisedë të detajuar paraprake me partnerin për alergjitë ndaj ushqimit apo informacione të tjera.

Vendosni një kod sigurie për të ndaluar nëse do duhet dhe mos harroni t’i kushtoni shumë vëmendje çdo detaji që të shijohet nga të dyja palët.

Artikuj të sugjeruar: