Sex

Disa mënyra se si ta bësh seksin më interesant, nëse je në 1 lidhje të gjatë

Shkruar nga Anabel

29 Prill 2024

Disa mënyra se si ta bësh seksin më interesant, nëse je
Getty

Njerëzit janë gjithë kohës në ndryshim. Kur je në çift për shumë kohë, ndryshimi e prek raportin dhe partnerin sado të përpiqesh të mos e lejosh, sidomos nëse jeni në një lidhje të konsoliduar.

Këtu hyn edhe seksi. Për të mos lejuar monotoninë ta shkatërrojë jetën seksuale mund të besh disa gjëra që raporti të vazhdojë të jetë i bukur dhe i shëndetshëm.

Më tej do të të listojmë disa këshilla praktike:

Zgjidhni porno bashkë: Ndihmon në nxitjen e fantazisë seksuale dhe të emocionon.

Frymëzohu nga “kamasutra” e famshme: Ktheje seksin në lojë dhe provo diçka të re dhe interesante.

Mos bëj seks të shpejtë shumë shpesh: Edhe pse është i bukur, seksi i shpejtë e dëmton çiftin nëse nuk ka pushime në mes. Merr kohën tënde dhe ktheje aktin në më intim dhe emocional.

Pasi grindeni, bëni seks, veç bëj kujdes. Kjo zgjidhje nuk duhet asnjëherë e vetmja.

Krijoni një hartë të trupit të njëri-tjetrit. Më pas përdoreni si lojë.

Artikuj të sugjeruar: