Instagramming

Iva Tiço martohet me partnerin e saj

Shkruar nga Anabel

27 Prill 2024

Iva Tiço martohet me partnerin e saj
Instagram

Iva Tiço ecën sot drejt altarit dhe grimieria, e cila e përgatiti për ditën më të veçantë zbuloi pamjen e saj. Vetë gazetarja ka treguar me një postim pak orë më parë se sonte është dita e rëndësishme për të dhe partnerin gjerman, (i cili është sekret për publikun) me të cilin bashkëjeton prej disa vitesh.

Iva Tiço martohet me partnerin e saj
Instagram

Tiço kishte zbuluar që më herët gjatë këtij viti se do martohej, por data nuk dihej deri sot. Festën ka zgjedhur ta mbajë private (të paktën deri tani) dhe mesa aq sa ka treguar më herët, ceremonia do jetë me familjarë dhe miq të ngushtë.

Iva Tiço martohet me partnerin e saj

Deri tani dihet vetëm se dasma po zhvillohet në Durrës.