Sex

Çfarë është teknika e fillim-ndalimit që mund ta bëjë seksin të zgjasë më shumë?

Shkruar nga Anabel

25 Prill 2024

Çfarë është teknika e fillim-ndalimit që mund ta
Netflix

Ke dëgjuar për teknikën e fillim-ndalimit? Gjatë seksit nëse ndalon në momentin që ndien se do përjetosh orgazmën, mund ta bësh aktin të zgjasë më tepër.

Pasi ikën gjithë emocioni, nis sërish me aktin dhe ndërveprimi seksual do zgjasë shumë më tepër. Sipas studimeve, shumica e personave që e kanë provuar, betohen se kjo metodë i ka bërë të perjetojnë orgazma më të mira.

Kjo mënyrë mund të përdoret në të gjitha llojet e marrëdhënieve seksuale, duke përfshirë edhe atë oral ose anal.

Edhe për djemtë mund të aplikohet e njëjta metodë, por në rastin e tyre, pasi largohen (kur janë pranë maksimumit të ndjesive), u duhet të prekin dhe shtypin majën e penisit për të ndaluar procesin dhe për të ndihmuar ndjesinë të ikë.

Në të dyja rastet, para se të provohet kjo metodë është mirë të flitet me partnerin për të pasur një ide të qartë të dy.

Artikuj të sugjeruar: