Street Style

Këtë pranverë mbizotëron e bardha: Ja 6 kombinime IN

Shkruar nga Anabel

19 Prill 2024

Këtë pranverë mbizotëron e bardha: Ja 6 kombinime IN
FOTO: GETTY IMAGES

Le ta quajmë zyrtarisht të hapur stinën e nuancës së bardhë! Në të gjitha dimensionet e saj, e bardha krem apo akull do të jetë kryefjala e këtij sezonit. E materializuar në kostume, fustane, çanta dhe aksesorë, një look "total white" (i bardhë nga koka te këmbët) është ajo që ju duhet për pranverën. Ja gjashtë ide që mund t’i kopjoni që tani.

#1

Këtë pranverë mbizotëron e bardha: Ja 6 kombinime IN
FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#2

Këtë pranverë mbizotëron e bardha: Ja 6 kombinime IN
FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#3

Këtë pranverë mbizotëron e bardha: Ja 6 kombinime IN
FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#4

Këtë pranverë mbizotëron e bardha: Ja 6 kombinime IN
FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#5

Këtë pranverë mbizotëron e bardha: Ja 6 kombinime IN
FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#6

Këtë pranverë mbizotëron e bardha: Ja 6 kombinime IN
FOTO: LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Harper’s Bazaar