Street Style

9 kombinime klasike që duhet t’i keni patjetër në garderobë

Shkruar nga Anabel

18 Prill 2024

9 kombinime klasike që duhet t’i keni patjetër në
FOTO: GETTY IMAGES

E dini atë formulën e njohur të stilit: pak është shumë? Një gamë ngjyrash neutrale, fustane të gjata me rripa, xhaketa oversize dhe motive vijash. Ja kombinimet IN që ju duhen për një pamje klasike në pranverë. Por, mos harroni aksesorët! Bizhuteri minimaliste, çanta lëkure dhe këpucë me takë, gjithçka në emër të një stili cool.

#1 Pardesy klasike

9 kombinime klasike që duhet t’i keni patjetër në
FOTO: CHRISTIAN VIERIG/GETTY IMAGES

#2 Këmishë oversize

9 kombinime klasike që duhet t’i keni patjetër në
FOTO: JEREMY MOELLER/GETTY IMAGES

#3 Një kostum me thurje

9 kombinime klasike që duhet t’i keni patjetër në
FOTO: RAIMONDA KULIKAUSKIENE/GETTY IMAGES

#4 Pulovër kashmiri

9 kombinime klasike që duhet t’i keni patjetër në
FOTO: EDWARD BERTHELOT/GETTY IMAGES

#5 Tone neutrale

9 kombinime klasike që duhet t’i keni patjetër në
FOTO: JEREMY MOELLER/GETTY IMAGES

#6 Vija, vija

9 kombinime klasike që duhet t’i keni patjetër në
FOTO: RAIMONDA KULIKAUSKIENE/GETTY IMAGES

#7 Xhaketë oversize

9 kombinime klasike që duhet t’i keni patjetër në
FOTO: EDWARD BERTHELOT/GETTY IMAGES

#8 Fustan i gjatë

9 kombinime klasike që duhet t’i keni patjetër në
FOTO: EDWARD BERTHELOT/GETTY IMAGES

#9 Fustan me rripa të hollë

9 kombinime klasike që duhet t’i keni patjetër në
FOTO: CHRISTIAN VIERIG/GETTY IMAGES

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Instyle