Sex

6 lodrat e seksit që do i aprovonte edhe ikonikja Samantha Jones

Shkruar nga Anabel

17 Prill 2024

6 lodrat e seksit që do i aprovonte edhe ikonikja Samantha Jones
Netflix

Nëse ka një mësim që e morëm nga “Sex & The City”, është ai i të jetuarit seksin dhe masturbimin pa frikë. Sigurisht, pikat mbi i për këtë temë i vuri Samantha Jones.

Mbretëresha e orgazmave të realizuara vetë me moton: “Vagina ime s’ka pse pret për një burrë”, ua bëri të qartë grave se masturbimi duhet të kthehet në pjesë të rutinës dhe jetës. Sipas saj, ky proces ndihmon ndër të tjera në zhvillimin e pavarësisë dhe nxit sigurinë në vetvete.

Edhe pse vazhdon të jetë tabu, përdorimi i lodrave të seksit është çelësi i kënaqësisë. Nëse Samantha Jones dikur duhej të përpiqej shumë për të gjetur objektin e përshtatshëm, tani ka shumë opsione, edhe nga ata që duken si dekorime. 6 prej të cilave i gjen më tej, dhe bazuar në ato që na mësoi seriali i njohur, Samantha do i aprovonte.

6 lodrat e seksit që do i aprovonte edhe ikonikja Samantha Jones

6 lodrat e seksit që do i aprovonte edhe ikonikja Samantha Jones

6 lodrat e seksit që do i aprovonte edhe ikonikja Samantha Jones

6 lodrat e seksit që do i aprovonte edhe ikonikja Samantha Jones

6 lodrat e seksit që do i aprovonte edhe ikonikja Samantha Jones

6 lodrat e seksit që do i aprovonte edhe ikonikja Samantha Jones