Thonjtë

Modelet e thonjve të këtij viti frymëzohen nga sirenat

Shkruar nga Anabel

17 Prill 2024

Modelet e thonjve të këtij viti frymëzohen nga sirenat
Pinterest

Nga gocat dhe rrjetet sociale që na frymëzojnë dhe shtyjnë të ndjekim trendet vjen një tjetër detaj cool dhe frymëzues për thonjtë. Shkëlqimi i sirenave dhe perlave, pritet të jetë shumë i përdorur në muajt e ardhshëm.

Thonjtë me motive guackash deti janë provuar nga Kylie Jenner, Megan Fox dhe Saweetie, ndër të tjerë emra, por edhe profesionistet e thonjve i aprovojnë.

Modelet e thonjve të këtij viti frymëzohen nga sirenat

Efekti “chrome” ka kohë që nuk po del nga lista e ideve më të përdorura, por tani do ketë një prekje më unike me ngjyra dhe shkëlqim deti.

Edhe pse duken të ndërlikuar, mjafton të kesh pudër thonjsh në ngjyra të ndryshme për të realizuar diçka të bukur dhe unike.

Modelet e thonjve të këtij viti frymëzohen nga sirenat

Modelet e thonjve të këtij viti frymëzohen nga sirenat

Modelet e thonjve të këtij viti frymëzohen nga sirenat

Modelet e thonjve të këtij viti frymëzohen nga sirenat

Modelet e thonjve të këtij viti frymëzohen nga sirenat

Modelet e thonjve të këtij viti frymëzohen nga sirenat

Modelet e thonjve të këtij viti frymëzohen nga sirenat

Modelet e thonjve të këtij viti frymëzohen nga sirenat