Astro Fun

Mbajeni shënim këtë datë në prill! Shumë gjëra të rëndësishme mund të ndodhin

Shkruar nga Anabel

17 Prill 2024

Mbajeni shënim këtë datë në prill! Shumë

20 prilli do të jetë një nga ditët më intensive të vitit, falë lidhjes Jupiter-Uran në shenjën e Demit. Ky kalim tranzit planetar nxit ndryshime masive si në shkallë personale, ashtu edhe në atë universale, sipas gjithë përllogaritjeve të astrologjisë.

Ngjarje si kjo ndodhin një herë në 84 vjet!

Dy planetët shumë afër njëri-tjetrit takohen në të njëjtën shenjë. Duke folur nga aspekti i yjeve, kjo krijon një bashkim të fuqishëm të energjive. Jupiteri i orientuar nga fati, zhvillimi dhe rritja, ndërsa Urani si një sundues i së ardhmes takohen në shenjën e Demit që mbikëqyr paratë, mjedisin, vetëvlerësimin, vlerat etj.

“Në nivel personal, kjo mund të sjellë shpërthime frymëzimi dhe idesh të reja fitimprurëse,” thotë astrologia Nina Kahn. "Në nivel më të gjerë, do të shihni zhvillime dhe ndryshime globale rreth parave, financave dhe jo vetëm," shton ajo.

Lidhja Jupiter-Uran në Dem arrin më 20 prill, duke sjellë ngjarje që ndryshojnë botën tuaj, por edhe atë përreth jush. Kjo dinamikë e veçantë nuk do të ndodhë më deri në vitin 2108, pasi historikisht, ngjarje të tilla ndodhin shumë rrallë.

Pavarësisht se çfarë do të ndodhë rreth jush, mbështetuni te vetja dhe qëndroni të hapur ndaj ndryshimeve.

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Bustle