How to wear

Çorapet janë aksesori më in i sezonit

Shkruar nga Anabel

16 Prill 2024

Çorapet janë aksesori më in i sezonit
Getty

Nëse mendove se shpëtove nga çorapet tani që u ngroh koha, të ftojmë ta rimendosh dëshirën tënde, sepse këpucët e pranverës i dashkan çorapet veshur.

Jo vetëm me atlete, po edhe me taka, pupa apo këpucë të hapura të sheshta dhe taka, trendet sugjerojnë të bësh pazar për çorape “cool” dhe t’i kombinosh me funde, fustane, pantallona të shkurtër e xhaketa.

Rrjeti dhe revistat e modës na ka treguar se nuk ka hapësira për gabime, të duhet vetëm stil dhe ngjyra.

Se si do i kombinosh, e zbulon mes fotosh:Çorapet janë aksesori më in i sezonit

 

Çorapet janë aksesori më in i sezonit
getty
Çorapet janë aksesori më in i sezonit
getty
Çorapet janë aksesori më in i sezonit
getty
Çorapet janë aksesori më in i sezonit
getty
Çorapet janë aksesori më in i sezonit
getty
Çorapet janë aksesori më in i sezonit
getty
Çorapet janë aksesori më in i sezonit
getty