Instagramming

Sonila Meço humb të atin

Shkruar nga Anabel

16 Prill 2024

Sonila Meço humb të atin

Sonila Meço ka humbur të atin! Lajmin e hidhur e ka bërë me dije Fjoralba Ponari në spektaklin e së hënës në “Ferma VIP”, në të cilin Sonila është opinioniste. Moderatorja tha se për shkak të fatkeqësisë së humbjes së të atit, Sonila e kishte të pamundur të ishte e pranishme në program.

Ndërsa vetë gazetarja, përmes një postimi në Instagram, njoftoi humbjen e personit të dashur dhe dha detaje mbi përcjelljen e të atit në banesën e fundit.

“Në pasditen e ngrohtë të një prilli të jashtëzakonshëm, vetëm një javë para ditëlindjes, babi ynë i shtrenjtë, Tomor Meço (gjyshi Tomi) u shua butë e paqtë, pas disa javësh të vështira”.

Sonila Meço humb të atin

Më tej, vijoi:

“Sonte presim të afërm, miq të shtrenjtë, që duan të ndajnë dhimbjen me familjen tonë, megjithëse shumë janë larg, në vendet ku jetojnë e punojnë”.

“Faleminderit për çdo mesazh e mbështetje në këtë ditë të trishtë të shndërrimit të një burri të rrallë në një engjëll mbrojtës për mama Letën, Rezin, mua e të shtrenjtët tanë!”, përmbylli ajo publikimin.