Kinema & TV

10 serialet më të mira në Netflix që mund t’i shihni nga sot

Shkruar nga Anabel

15 Prill 2024

10 serialet më të mira në Netflix që mund t’i shihni

Muaji prill vjen me një listë të gjatë filmash të rinj dhe serialesh që nuk mund t’i humbisni. Bëhuni gati të mbani shënime sepse ne kemi përzgjedhur top listën e 10 serialeve më të mirë që mund t’i shihni që sot platformën Netflix.

Gati kokoshkat?

#1 "Unlocked: A Jail Experiment"

#2 "Baby Reindeer"

#3 Neal Brennan: Crazy Good

#4 "3 Body Problem"

#5 "Good Times"

#6 "Bad Dinosaurs"

#7 "The Gentlemen"

#8 "The Hijacking of Flight 601"

#9 "Parasyte: The Grey"

#10 "Files of the Unexplained"

Artikuj të sugjeruar: