Style Tips

5 kombinime për t’u dukur super cool në plazh

Shkruar nga Anabel

15 Prill 2024

5 kombinime për t’u dukur super cool në plazh
FOTO: @saasha_burns

Sigurisht që vera nuk mund të kuptohet pa fundjavat në bregdet apo pishinë, me rroba banjo të bukura dhe veshje sa më të lehta. Prakticiteti është kryefjalë e ditëve të pushimeve, plot diell dhe relaks. Bluza të punuara me grep, funde të shkurtra dhe pantallona lino, tendencat e stilit të kësaj vere do të jenë këto pesë kombinime.

#1 Pantallona + bluze lino

5 kombinime për t’u dukur super cool në plazh
FOTO: @monikh

#2 Kanotiere e punuar me grep

5 kombinime për t’u dukur super cool në plazh
FOTO: @amaka.hamelijnck

#3 Mini fund

5 kombinime për t’u dukur super cool në plazh
FOTO: @lindseyholland_

#4 Këmishë e gjatë dhe me ngjyra të forta

5 kombinime për t’u dukur super cool në plazh
FOTO: @saasha_burns

#5 Fustan i gjatë lino

5 kombinime për t’u dukur super cool në plazh
FOTO: @chrissyford

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Who What Wear