Street Style

8 mënyra si t’i vishni këpucët më IN dhe të ndiheni super komode

Shkruar nga Anabel

9 Prill 2024

8 mënyra si t’i vishni këpucët më IN dhe të
FOTO: GETTY IMAGES

Nga të gjitha trendet e këpucëve të pranverës që mezi presim t’i veshim, mules janë ndër më të preferuat. Në fakt, e vetmja gjë e mirë që duhet të mendosh kur vesh këto këpucë që zbulojnë thembrën, por janë me taka është veshja perfekte për motin e ngrohtë. Tërheqëse, elegante, mbi të gjitha super praktike, mules jo vetëm që kapërcejnë kufirin mes tendencave dhe modës së përjetshme, por janë një super zgjedhje e rehatshme për ju vajza që prakticitetin e keni kryefjalë të stilit.

#1

8 mënyra si t’i vishni këpucët më IN dhe të
FOTO: GETTY IMAGES

#2

8 mënyra si t’i vishni këpucët më IN dhe të
FOTO: GETTY IMAGES

#3

8 mënyra si t’i vishni këpucët më IN dhe të
FOTO: GETTY IMAGES

#4

8 mënyra si t’i vishni këpucët më IN dhe të
FOTO: GETTY IMAGES

#5

8 mënyra si t’i vishni këpucët më IN dhe të
FOTO: GETTY IMAGES

#6

8 mënyra si t’i vishni këpucët më IN dhe të
FOTO: GETTY IMAGES

#7

8 mënyra si t’i vishni këpucët më IN dhe të
FOTO: GETTY IMAGES

#8

8 mënyra si t’i vishni këpucët më IN dhe të
FOTO: GETTY IMAGES

#9

8 mënyra si t’i vishni këpucët më IN dhe të
FOTO: GETTY IMAGES

Artikuj të sugjeruar: 

Burimi: Instyle