Make-Up

6 mënyra të lezetshme grimi këtë pranverë

Shkruar nga Anabel

4 Prill 2024

6 mënyra të lezetshme grimi këtë pranverë

Ndërkohë që duket se gjithë vëmendjen e kanë marrë trendet e veshjeve dhe këpucëve, aspekti i bukurisë nuk mbetet pas gjatë këtij sezoni pranveror. Disa mënyra të bukura se si ta bëni grimin për më shumë shkëlqim në ditët e gjata dhe me diell janë këtu. Rimeli me ngjyrë të theksuar është vetëm një element nga e gjithë gama e prurjeve në botën e bukurisë. Lëkurë me shkëlqim, mollëza si të kukullave apo smokey eyes janë të tjera trende që duhet t’i keni në vëmendje. Ndaj, goca ky është rasti për të mbajtur shënime!

#1 Rimel me ngjyrë

6 mënyra të lezetshme grimi këtë pranverë

#2 Blu për sytë

6 mënyra të lezetshme grimi këtë pranverë

#3 Lëkurë me shkëlqim

6 mënyra të lezetshme grimi këtë pranverë

#4 Tone mat për buzët

6 mënyra të lezetshme grimi këtë pranverë

#5 Blush rozë për mollëzat

6 mënyra të lezetshme grimi këtë pranverë

#6 Smokey eyes

6 mënyra të lezetshme grimi këtë pranverë

Artikuj të sugjeruar: Burimi: Cosmopolitan