Street Style

Këpucë + pantallona të shkurtra = super kombinime! 10 sugjerime për pranverën

Shkruar nga Anabel

3 Prill 2024

Këpucë + pantallona të shkurtra = super kombinime! 10 sugjerime
FOTO: GETTY IMAGES

Pavarësisht nëse e keni me nxitim, doni të bëni një xhiro me biçikletë apo thjesht një ecje normale, jeni në vendin e duhur për të gjetur kombinimet më cool. Këtë vit, shmangni sforcimin duke rishpikur veten me stile të reja veshjesh dhe përqendroheni te zgjedhjet e momentit. Pantallonat e shkurtra janë një zgjedhje IN, sidomos këtë sezon!

Por, këto pantallona nuk mund të vishen me çdo model këpucësh, pavarësisht dëshirës për prakticitet. Të sheshta, çizme të gjata apo këpucë me mini taka, kombinimet më perfekte të këpucëve me pantallonat e shkurtra i gjeni këtu!

#1 Balerina

Këpucë + pantallona të shkurtra = super kombinime! 10 sugjerime
FOTO: GETTY IMAGES

#2 Sandale me takë platformë

Këpucë + pantallona të shkurtra = super kombinime! 10 sugjerime
FOTO: GETTY IMAGES

#3 Këpucë me takë

Këpucë + pantallona të shkurtra = super kombinime! 10 sugjerime
FOTO: GETTY IMAGES

#4 Sandale sportive

Këpucë + pantallona të shkurtra = super kombinime! 10 sugjerime
FOTO: GETTY IMAGES

#5 Çizme mbi gju

Këpucë + pantallona të shkurtra = super kombinime! 10 sugjerime
FOTO: GETTY IMAGES

#6 Model kauboj

Këpucë + pantallona të shkurtra = super kombinime! 10 sugjerime
FOTO: GETTY IMAGES

#7 Këpucë me pak majë

Këpucë + pantallona të shkurtra = super kombinime! 10 sugjerime
FOTO: GETTY IMAGES

#8 Atlete

Këpucë + pantallona të shkurtra = super kombinime! 10 sugjerime
FOTO: GETTY IMAGES

#9 Çizme të rehatshme

Këpucë + pantallona të shkurtra = super kombinime! 10 sugjerime
FOTO: GETTY IMAGES

#10 Sandale me rrip te gishtat

Këpucë + pantallona të shkurtra = super kombinime! 10 sugjerime
FOTO: GETTY IMAGES

Artikuj të sugjeruar: Burimi: Instyle