TV Mania

Një banor i ri i shtohet shtëpisë së “BBVA 3”

Shkruar nga Anabel

3 Prill 2024

Një banor i ri i shtohet shtëpisë së “BBVA 3”

Banori i ri, i cili u paraqit me maskë në “Fun Club”, ku diskutohen ngjarjet e “BBVA 3” i është bashkuar garës për çmimin e madh.

Amarildo Delia, me profesion gazetar, animator dhe moderator është banori më i ri i reality show-t. Ai është 32 vjeç, i martuar dhe jeton në Prishtinë.

Në “Fun Club”, Amarildo u shpreh se është i hapur për aleanca, veçanërisht me Romeon.

Amarildo dhe Heidi janë në një mision, ku duhet të shtiren si vëlla e motër.