Celebrity

Harry thotë se i duhet terapi, pasi ka parë skenat erotike në serialin ku luan Meghan

Shkruar nga Anabel

1 Prill 2024

Harry thotë se i duhet terapi, pasi ka parë skenat erotike në
FOTO: CHRIS JACKSON/GETTY IMAGES

Meghan Markle që kur është bërë pjesë e familjes mbretërore ka paguar një “faturë” të majme për imazhin e saj, nisur edhe nga e kaluara si aktore dhe rolet në disa filma. E njohur për rolin e Rachel Zane në serialin “Suits”, bashkëshortja e princit Harry ka pasur disa skena intime me aktorin Patrick J. Adams (i cili luan rolin e Mike Ross) në të njëjtin serial.

Por, Harry thotë përmes kujtimeve në librin e tij “Spare”, se do të ishte më mirë që ato skena të mos i kishte parë kurrë. Në një moment dobësie, për të cilin fajëson Google, princi ka tentuar të shohë disa fragmente me skena të nxehta nga filmat e partneres së tij. Familja mbretërore gjithashtu i ka zbuluar këto skena, të cilat kanë rënduar jo pak në pozitat e saj si bashkëshortja e princit.

Harry thotë se i duhet terapi, pasi ka parë skenat erotike në
FOTO: KARWAI TANG/WIREIMAGE

Princi Harry thotë se ka pasur nevojë për "terapi me goditje elektrike" për të hequr nga mendja skenat e seksit të Meghan Markle në serialin "Suits".

"Kam parë Meghan dhe aktorin tjetër në serial që “sakatonin” njëri-tjetrin në një lloj zyre apo sallë konferencash, edhe pse nuk kisha nevojë që të shihja gjëra të tilla drejtpërdrejtë,” thotë ai.

Princi Harry pranoi se këto skena intime shpesh monitoroheshin nga pallati, gjë që ndikoi edhe në procesin e tij të të shkruarit të librit.

Është e sigurt të thuhet se Princi Harry ka mësuar nga gabimet e të kaluarës së tij, sidomos kur bëhet fjalë për Meghan!  

Artikuj të sugjeruar: 
Burimi: Pure Wow