Style Tips

Vëmendjen këtë pranverë e kanë fundet! 10+ modele direkt nga pasarelat

Shkruar nga Anabel

1 Prill 2024

Vëmendjen këtë pranverë e kanë fundet! 10+ modele
FOTO: Getty Images

Kryefjala e këtij sezoni janë fundet e gjata! Kjo është formula tipike si të kaloni me stil në të gjithë gamën e kombinimeve për t’u dukur yll këtë pranverë. Fundet e gjata, me prerje të drejtë, por me “lojën e preferuar” të detajeve, ngjyrave dhe motiveve. Frymëzohuni këtu për fundet direkt nga pasarela që do të kompletojnë veshjen tuaj pranverore!

#1 Plot me lule

Vëmendjen këtë pranverë e kanë fundet! 10+ modele
FOTO: Getty Images

#2 Ndjesi tejdukshmërie

Vëmendjen këtë pranverë e kanë fundet! 10+ modele
FOTO: Getty Images

#3 Funde që shkëlqejnë

Vëmendjen këtë pranverë e kanë fundet! 10+ modele
FOTO: Getty Images

#4 Gati për të prekur tokën

Vëmendjen këtë pranverë e kanë fundet! 10+ modele
FOTO: Getty Images

#5 Frymëzim nga vitet 90’

Vëmendjen këtë pranverë e kanë fundet! 10+ modele
FOTO: Getty Images

Artikuj të sugjeruar: Burimi: Marie Claire