Make-Up

4 trendet e bukurisë që duhet t’i keni në vëmendje këtë sezon

Shkruar nga Anabel

30 Mars 2024

4 trendet e bukurisë që duhet t’i keni në vëmendje

Ditë më të ngrohta, mbrëmje më të gjata, pranvera është këtu për të na rikujtuar se sjellë një ndjenjë lehtësimi tek të gjithë njerëzit!

Kur vjen puna tek tendencat e bukurisë ka gjithnjë qasje të reja që qarkullojnë për më shumë protagonizëm të gocave. Grim blu për sytë, buzë flakë të kuqe në fokus dhe një make up latte për të shkëlqyer në çdo rast ku duhet të jeni të pranishme. Ja 4 tendencat dominuese të bukurisë përgjatë  gjithë pranverës.

#1 Buzë flakë të kuqe

4 trendet e bukurisë që duhet t’i keni në vëmendje
FOTO: @ninapark

#2 Sytë në fokus

4 trendet e bukurisë që duhet t’i keni në vëmendje
FOTO: @babskymakeup

#3 Tonet blu retro

4 trendet e bukurisë që duhet t’i keni në vëmendje
FOTO: @anaasmood

#4 Make up-i latte

4 trendet e bukurisë që duhet t’i keni në vëmendje
FOTO: @loriharvey

Artikuj të sugjeruar: Burimi: Who What Wear