Thonjtë

Thonjtë e shkurtër janë kryefjala e pranverës: Ja 10+ ide të lezetshme

Shkruar nga Anabel

28 Mars 2024

Thonjtë e shkurtër janë kryefjala e pranverës: Ja 10+ ide

Trendet e thonjve ndryshojnë vazhdimisht, por një gjë është e sigurt: thonjtë e shkurtër do të kenë një moment të rëndësishëm këtë sezon. Ndonëse, ka një qasje të pashmangshme nga vajzat për thonjtë e gjatë, me motive, ngjyra të forta, me kënde të theksuara apo katrore, thonjtë e shkurtër janë një zgjedhje praktike edhe pse janë më pak emocionues se versionet e tjera.

Disa modele të lezetshme që mund t’i materializoni në thonjtë tuaj përpara se të lini takimin e radhës tek estetisja janë këtu:

#1 Lule uji

Thonjtë e shkurtër janë kryefjala e pranverës: Ja 10+ ide

#2 Ngjyra dhe motive

Thonjtë e shkurtër janë kryefjala e pranverës: Ja 10+ ide

#3 Zambak i artë

Thonjtë e shkurtër janë kryefjala e pranverës: Ja 10+ ide

#4 Aromë pranvere 

Thonjtë e shkurtër janë kryefjala e pranverës: Ja 10+ ide

#5 French pastel 

Thonjtë e shkurtër janë kryefjala e pranverës: Ja 10+ ide

#6 Tone neutrale 

Thonjtë e shkurtër janë kryefjala e pranverës: Ja 10+ ide

#7 Ngjyrë jeshile 

Thonjtë e shkurtër janë kryefjala e pranverës: Ja 10+ ide

#8 Efekt shkëlqimi 

Thonjtë e shkurtër janë kryefjala e pranverës: Ja 10+ ide

#9 Ylber ngjyrash 

Thonjtë e shkurtër janë kryefjala e pranverës: Ja 10+ ide

#10 Efekt ombre 

Thonjtë e shkurtër janë kryefjala e pranverës: Ja 10+ ide

#11 Vijëzim jeshil 

Thonjtë e shkurtër janë kryefjala e pranverës: Ja 10+ ide

#12 Lule të krijuara me dorë

Thonjtë e shkurtër janë kryefjala e pranverës: Ja 10+ ide

Artikuj të sugjeruar: Burimi: Byrdie