Style Tips

Disa kombinime të lezetshme se si ta vishni pulovrën këtë pranverë

Shkruar nga Anabel

28 Mars 2024

Disa kombinime të lezetshme se si ta vishni pulovrën këtë
FOTO: GETTY IMAGES

Sikur të mos mjaftonte tranzicioni stinor, bashkë me atë pyetjen e përditshme se si do të jetë koha nesër, a ka diell apo erëra të forta dhe shi? Le ta pranojmë që ky është një supozim i kujtdo!

Por, ka një element që bën më stylish kapërcimin nga stina e dimrit në pranverë, duke shtuar njëherësh edhe detajet e pagabueshme të modernes dhe klasit. Pulovrat janë përgjigjja! Të kombinuara me fundet e gjata, pulovra me jakë rrumbullake, me thurrje apo me motive, ato janë zgjedhja tipike për t’u veshur me fustanet pranverore, xhinset dhe fundet. Ja disa ide yll!

#1

Disa kombinime të lezetshme se si ta vishni pulovrën këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#2

Disa kombinime të lezetshme se si ta vishni pulovrën këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#3

Disa kombinime të lezetshme se si ta vishni pulovrën këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#4

Disa kombinime të lezetshme se si ta vishni pulovrën këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#5

Disa kombinime të lezetshme se si ta vishni pulovrën këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#6

Disa kombinime të lezetshme se si ta vishni pulovrën këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#7

Disa kombinime të lezetshme se si ta vishni pulovrën këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#8

Disa kombinime të lezetshme se si ta vishni pulovrën këtë
FOTO: GETTY IMAGES

Artikuj të sugjeruar: 
Burimi: Instyle