Sex

Si ta kuptosh nëse je i/e mirë në seks?

Shkruar nga Anabel

27 Mars 2024

Si ta kuptosh nëse je i/e mirë në seks?
pinterest

Si fillim, ekspertët theksojnë se trajtimi i seksit si një akt ku ka rëndësi performanca mbi gjithçka është shumë e gabuar sepse largon vëmendjen nga e kënaqësia e vërtetë e tij.

Pikërisht për këtë arsye nuk ka një listë për performancën më të mirë, por ka një renditje të gjërave të cilat mund t’i bësh për të shijuar seksin ti dhe partneri/ja.

- Paraloja jashtë dhomës së gjumit: Gjithçka nis jashtë dhomës së gjumit me puthje, apo prekje që nxisin dëshirën.

- Komunikimi: Ka rëndësi të flasësh dhe të kuptosh çfarë e bën seksin të sigurt për partnerin. Diskutimi i hapur nuk lë vend për probleme dhe e bën kënaqësinë lehtësisht të arritshme për të dy.

- Gjuha e trupit: Kushtoji vëmendje detajeve që të tregon gjuha e trupit të partnerit. Do kuptosh shumë për gjërat që i pëlqejnë dhe jo.

Seksologët sugjerojnë ta shijosh seksin dhe të “dalësh” nga koka jote gjatë aktit për të mos e menduar shumë gjithçka duke hequr mundësinë për të shijuar momentin.