Celebrity

Paris Hilton thotë se nuk do që fëmijët t'i ngjajnë në këtë aspekt

Shkruar nga Anabel

27 Mars 2024

Paris Hilton thotë se nuk do që fëmijët t'i

Duket se Paris Hilton është një nga nënat e zakonshme, që jeton me frikën e varësisë së fëmijëve ndaj rrjeteve sociale. Ndonëse, i ka në një moshë akoma të vogël, Paris ndau shqetësimin e saj gjatë një bisede si e ftuar në emisionin “To suffer alone”.

Mes diskutimeve në panel, 43-vjeçarja nënë e dy fëmijëve pranoi se dëshiron që fëmijët e saj të "rriten në një botë të sjellshme", një mjedis i kundërt me atë që shfaqet në mediat sociale.

"Unë thjesht dua që fëmijët e mi të ndihen si një brez i ardhshëm që sjell pozitivitet në botë dhe shumë dashuri," tha ajo.

Në sytë e saj, mediat sociale nxisin të kundërtën e këtyre vlerave. Hilton shton se:

“Për të jetuar një botë jashtë rrjeteve sociale duhet shumë vendosmëri nga ana e prindërve, sepse pa dashje telefoni apo pajisjet e tjera i mbajnë fëmijët larg lojërave në natyrë dhe socializimit me bashkëmoshatarët e tyre.

Ylli i “Bling Ring”, gati e përfundoi rrëfimin me një dëshirë...“Pra, shpresoj që fëmijët e mi nuk do të jenë aq të varur nga mediat sociale sa unë,” theksoi ajo.

Paris Hilton thotë se nuk do që fëmijët t'i

Pavarësisht dëshirës së Paris që fëmijët e saj të përfshihen sa më pak në mediat sociale, ajo ka qenë e gatshme të ndajë momente të lezetshme nga fëmijëria e tyre përmes fotove dhe videove në Instagram, momente nga lindja, te festa e ditëlindjeve etj.

Artikuj të sugjeruar: