Parfume

Një listë parfumesh me aromë qershie, perfekte për pranverën

Shkruar nga Anabel

26 Mars 2024

Një listë parfumesh me aromë qershie, perfekte për 

Qershia, në trajtën e frutit dhe nuancës është tendenca e këtij viti. Duke nisur që te qershizat në thonjtë, apo flokët dhe veshjet ngjyrë qershie, kjo nuancë vijon të mbetet e preferuara e gocave, edhe në produktet kozmetike, trendet e makeup-it dhe parfumet.
 
Më poshtë, të tregojmë një listë parfumesh, në të cilat dominon aroma e qershisë:

Jo Malone Sakura Cherry Blossom

Një listë parfumesh me aromë qershie, perfekte për

Estée Lauder Dream Dusk Eau de Parfum

Një listë parfumesh me aromë qershie, perfekte për

I See The Clouds Go By Eau de Parfum

Një listë parfumesh me aromë qershie, perfekte për

Brown Girl Jane DARE Cherry Stiletto Eau De Parfum

Një listë parfumesh me aromë qershie, perfekte për

Amouage Blossom Love Eau de Parfum

Një listë parfumesh me aromë qershie, perfekte për

Cherry Blossom Eau de Parfum

Një listë parfumesh me aromë qershie, perfekte për

Sakura Eau de Parfum

Një listë parfumesh me aromë qershie, perfekte për

Aqua Allegoria Flora Cherrysia Cherry Blossom Eau de Toilette

Një listë parfumesh me aromë qershie, perfekte për

Cherry Blossom Pick-Me-Up Cologne

Një listë parfumesh me aromë qershie, perfekte për

Cherry Blossom Eau de Toilette

Një listë parfumesh me aromë qershie, perfekte për

Sakura Blossom Eau de Toilette

Një listë parfumesh me aromë qershie, perfekte për

Artikuj të sugjeruar: