Make-Up

Hailey Bieber na tregoi se të duhen 3 produkte grimi gjithë pranverën

Shkruar nga Anabel

22 Mars 2024

Hailey Bieber na tregoi se të duhen 3 produkte grimi gjithë
instagram

Tani që erdhi pranvera e gjithë vëmendja është në një pamje më të thjeshtë që duket bukur me fokus në mollëza dhe buzë. Hailey Bieber, është një nga personazhet që njihet për grimin modest që i nxjerr në pah më të mirat e pamjes.

Hailey Bieber na tregoi se të duhen 3 produkte grimi gjithë

Sipas Cosmopolitan, të vetmet produkte që Bieber përdor janë blush dhe buzëkuqi. Me to dhe pak concelar, mund të dukesh mirë dhe fytyra do duket e pastër. Blush-i i jep jetë mollëzave me pak ngjyrë të kuqe/rozë, buzëkuqi thekson tiparin që merr më shumë vëmendje në fytyrë, ndërsa concelar do mbulojë ndonjë defekt të vogël, duke njëtrajtësuar lëkurën. Hailey përdor herë pas here edhe rimel, por nëse ti nuk do, mund ta heqësh nga lista.

Për ditët shumë të rehatshme, kur do të jesh e qetë dhe të mos merresh shumë me grimin, por do të dukesh e kururar, mjafton të ndjekësh këtë linjë produktesh.

Artikuj të sugjeruar: