Lëkura

10+ parfumet që do të të sjellin veç komplimente

Shkruar nga Anabel

22 Mars 2024

10+ parfumet që do të të sjellin veç komplimente
FOTO: SHUTERSTOCK

Me siguri që edhe ju keni filluar të spastroni dollapin nga veshjet e trasha, pulovrat prej kashmiri, shallet e leshta dhe manikyrët e errët. Ditët po zgjaten, temperaturat janë ngrohur dhe praktikisht pranvera është në derën tonë.

Të gjitha këto janë shenja që tregojnë se sezoni i ri vjen me plot dëshirë për risi dhe element të rinj si në stilin e veshjes, në ngjyrën e flokëve, aksesorët etj. Në lëmin e shkëmbimeve sezonale futen edhe parfumet, ndaj ja ku i ke ca sugjerime.

#1

10+ parfumet që do të të sjellin veç komplimente
GUERLAIN AQUA ALLEGORIA

#2

10+ parfumet që do të të sjellin veç komplimente
D.S. & Durga Black Magenta

#3

10+ parfumet që do të të sjellin veç komplimente
TOM FORD Vanille Fatale

#4

10+ parfumet që do të të sjellin veç komplimente
MISS DIOR

#5

10+ parfumet që do të të sjellin veç komplimente
Nette

#6

10+ parfumet që do të të sjellin veç komplimente
MISSY By Rosie Jane

#7

10+ parfumet që do të të sjellin veç komplimente
HERMES Oud Alezan Eau de parfum

#8

10+ parfumet që do të të sjellin veç komplimente
LIIS

#9

10+ parfumet që do të të sjellin veç komplimente
IDÔLE EAU DE TOILETTE

#10

10+ parfumet që do të të sjellin veç komplimente
Alien Hypersense

#11

10+ parfumet që do të të sjellin veç komplimente
MARC JACOBS DAISY

#12

10+ parfumet që do të të sjellin veç komplimente
JEAN PAUL GAULTIER

Artikuj të sugjeruar: