Street Style

10 mënyra cool se si të kombinoni veshjet xhins këtë pranverë

Shkruar nga Anabel

20 Mars 2024

10 mënyra cool se si të kombinoni veshjet xhins këtë
FOTO: GETTY IMAGES

Teksa tendencat e modës ndryshojnë me stinët, ka gjithmonë diçka tek e cila mund të mbështeteni për çdo kombinim dhe transformim stili: veshjet xhins! I kthyer në një material utilitar, por që kur kombinohet me veshjet, aksesorët dhe elementët e duhur e bën çdo stil të duket tejet i veçantë.

Cilado qoftë ideja juaj për kombinime, ja 10 ide të lezetshme sesi të dukeni yll e veshur me xhins këtë pranverë, por edhe përtej.

#1 Xhins + thurje

10 mënyra cool se si të kombinoni veshjet xhins këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#2 Xhinse të grisura

10 mënyra cool se si të kombinoni veshjet xhins këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#3 Stil country

10 mënyra cool se si të kombinoni veshjet xhins këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#4 Korse super chic

10 mënyra cool se si të kombinoni veshjet xhins këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#5 Kombinim copash xhinsi

10 mënyra cool se si të kombinoni veshjet xhins këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#6 Xhaketa xhins

10 mënyra cool se si të kombinoni veshjet xhins këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#7 Shkëlqim teminash

10 mënyra cool se si të kombinoni veshjet xhins këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#8 Funde të gjata

10 mënyra cool se si të kombinoni veshjet xhins këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#9 Xhins dhe prerje stylish

10 mënyra cool se si të kombinoni veshjet xhins këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#10 Lojë motivesh

10 mënyra cool se si të kombinoni veshjet xhins këtë
FOTO: GETTY IMAGESBurimi: Instyle