Astro Fun

3 shenjat e horoskopit që duan të jetojnë vetëm

Shkruar nga Anabel

19 Mars 2024

3 shenjat e horoskopit që duan të jetojnë vetëm
FOTO: Westend61/Westend61/Getty Images

Ka kaq shumë arsye për ta “përqafuar” të jetuarit vetëm! Qetësia, darkat e zgjatura me miqtë dhe mikeshat pa pasur nevojë për të parë orën apo telefonin se fëmijët apo bashkëshorti ju kërkojnë në shtëpi, pra keni gjithë lirinë e dëshiruar në dispozicion.

Por, për tre shenjat e horoskopit që ndryshe njihen edhe si personat më individualistë, kjo mënyrë jetese është e shkruar në yje. Ja për cilat shenja bëhet fjalë!

Dashi

3 shenjat e horoskopit që duan të jetojnë vetëm
FOTO: pixdeluxe/E+/Getty Images

Të lindurve të kësaj shenje u pëlqen ideja për të kërcyer vetëm në dhomën e ndenjes, të kthehen vonë në shtëpinë e tyre të zbrazët apo që t’i përballojnë vetë uljet dhe ngritjet e jetës. Personat e shenjës së Dashit u pëlqen që të operojnë në çdo ditë të jetës sipas orarit të tyre, edhe nëse kjo do të thotë që të rrinë zgjuar gjithë natën dhe të flenë deri në mesditë. Atyre nuk u pëlqen të shqetësohen apo t’u thuhet se çfarë të bëjnë.

Demi

Demi është krejtësisht i lumtur që jeton vetëm. Mendimi për të debatuar me një partner/e për ngjyrat e shtëpisë apo mobiliet u duket kaq rraskapitës, ndaj ata zgjedhin ta jetojnë vetëm të gjithë hapësirën e tyre. Ata vlerësojnë shumë pavarësinë, por ndryshe nga shenjat e tjera nuk kanë kundërshtime për të ftuar miq në shtëpi, për të shijuar një darkë me ta dhe në fund të shtrihen vetëm në shtrat. Demët dinë si ta mbyllin fort derën dhe të kthehen vetëm në hapësirën personale për t’u “zhytur” maksimalisht në të gjitha ndjesitë e vetmisë.

Akrepi

3 shenjat e horoskopit që duan të jetojnë vetëm
FOTO: Maskot/Maskot/Getty Images

Nëse dikush mund të vlerësojë idenë e të pasurit të një apartamenti për vete, ai është Akrepi. Kësaj shenje i pëlqen të “fiket” plotësisht në fund të ditës, ndërsa e ka të vështirë të ndajë kuzhinën me miq apo dhomën e gjumit me partnerin/en. Njësoj si akrepëve që u pëlqen të fshihen diku, edhe të lindurit e kësaj shenje pëlqejnë hapësirën e tyre dhe të sigurt ku mund të ndihen 100% vetvetja.

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Bustle