Street Style

8 kombinime që s’duhet t’i mungojnë gardërobës së vajzave

Shkruar nga Anabel

13 Mars 2024

8 kombinime që s’duhet t’i mungojnë gardërobës
FOTO: Future

Tendencat që vijnë direkt nga stili i rrugës janë kode të përjetshme të modës që integrohen në qasje më personale, sipas preferencave të vajzave sipas sezoneve të ndryshme. Por, nuk mund të shpërfillet fakti se kjo metodë ju tregon mënyrën si ta vishni pulovrën këtë sezon, si të kombinoni fundet me këmishën apo këpucët e duhura. 

Ja 8 ide must edhe për ju!

#1 Më shumë perçina

8 kombinime që s’duhet t’i mungojnë gardërobës
FOTO: Tyler Joe

#2 Pulovra si aksesorë

8 kombinime që s’duhet t’i mungojnë gardërobës
FOTO: Tyler Joe/Getty

#3 Çanta lëkurë dhe me motive animal

8 kombinime që s’duhet t’i mungojnë gardërobës
FOTO: Tyler Joe/Getty Images

#4 Stil klasik

8 kombinime që s’duhet t’i mungojnë gardërobës
FOTO: Future

#5 Këpucë të sheshta dhe funksionale

8 kombinime që s’duhet t’i mungojnë gardërobës
FOTO: Getty Images/Tyler Joe

#6 Xhaketa dhe pardesy minimaliste

8 kombinime që s’duhet t’i mungojnë gardërobës
FOTO: Tyler Joe

#7 Lëkurë dhe stil

8 kombinime që s’duhet t’i mungojnë gardërobës
FOTO: Tyler Joe

#8 Trendi IN pa pantallona

  

8 kombinime që s’duhet t’i mungojnë gardërobës
FOTO: Getty Images

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Marie Claire