Street Style

6 kombinime që duhet t'i kopjoni direkt

Shkruar nga Anabel

12 Mars 2024

6 kombinime që duhet t'i kopjoni direkt
FOTO: Getty Images

Sezoni i modës vjeshtë-dimër 2024 duket se ka përfunduar zyrtarisht, por rrugët e qyteteve të modës janë gjithnjë referencë për gocat që duan të duken bukur dhe me stil. Pra, me fjalë më të thjeshta: Nuk ka vend më të mirë se Parisi, Londra apo New York-u për të gjetur idetë e veshjeve për çdo sezon të ri. Trendet për këtë pranverë kanë bërë një pikë kthese këtë vit duke shtuar elemente të tilla si xhinsi, apo ngjyra neutrale për kombinime praktike dhe të thjeshta.

#1 Rikthehet xhinsi

6 kombinime që duhet t'i kopjoni direkt
FOTO: Getty Images

#2 Shumë cool për në shkollë

6 kombinime që duhet t'i kopjoni direkt
FOTO: Getty Images

#3 Pa pantallona? S’ka asnjë problem  

6 kombinime që duhet t'i kopjoni direkt
FOTO: Getty Images

#4 Tone të ngjyrës burgundy (e kuqe e errët)

6 kombinime që duhet t'i kopjoni direkt
FOTO: Getty Images

#5 Një pallto pellushi

6 kombinime që duhet t'i kopjoni direkt
FOTO: Getty Images

#6 E bardhë, e pastër dhe e thjeshtë

6 kombinime që duhet t'i kopjoni direkt
FOTO: Getty Images

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Instyle